Netflix verder kijken verwijderen

Maak je al enig tijd tevreden gebruik van Netflix? Dan valt het je vast op dat Netflix alles onthoud. Dit is niet altijd even handig, vooral als je even snel door een film wilt kijken. Netflix onthoud namelijk waar je bent gebleven en laat dat zien op jouw persoonlijke Netflix homepage. Hier zullen dan films in blijven staan die je er helemaal niet in wilt hebben. Om een film te verwijderen open je de film en sleep je het balkje tot het eind van de film. Laat de paar laatste seconden aflopen tot  het eind. Nu zal Netflix de film niet meer tonen in het verder kijken overzicht. Er is helaas geen eenvoudige manier om het te verwijderen.

5 antwoorden op “Netflix verder kijken verwijderen”

  1. en met series? Ik heb het al geprobeerd de laatste secondes van de laatste aflevering (van het laatste seizoen) te kijken, maar dan staat er opeens weer de eerste aflevering van het eerste seizoen in mijn ‘verder kijken’-lijst. Erg onduidelijk, zou Netflix iets aan moeten doen

  2. Klopt niets van je komt er gewoon niet vanaf. Op die manier voor mij geen Netflix.

  3. inloggen op netflix.com, rechtsboven muis op je naam hangen en dan op “mijn profiel” klikken, onder categorie “mijn profiel” klik je op “kijkactiviteit”. Zoek een aflevering op van de serie die je wilt verwijderen, klik daar aan de rechterkant op het kruisje. Je krijgt dan ook de optie te zien om de gehele serie te verwijderen, klik dat ook aan en voila, binnen 24u is de serie verwijderd uit je lijst 🙂

  4. Voortaan kunnen mensen programma’s verwijderen uit hun kijkersprofiel.
    Na het inloggen moeten gebruikers naar Mijn account en dan klikken op
    Mijn activiteit. Dan volgt een overzicht van alle bekeken programma’s.
    Door te klikken op een kruisje rechts van de titel, wordt die verwijderd
    uit het overzicht.

Reacties zijn gesloten.