Netlix UPC Horizon

Netflix UPC Horizon

UPC heeft een digitale mediabox Horizon beschikbaar voor haar klanten. Momenteel heeft deze geen applicatie om met Netflix te verbinden. Maar hier kan snel verandering in komen. Het engelse bedrijf Virgin heeft Netflix toegevoegd aan haar digitale decoder. Dit bedrijf is net als UPC eigendom van Liberty Global.

De Horizon mediabox is sinds een jaar beschikbaar voor Nederlandse klanten van UPC. Deze mediabox moet ervoor zorgen dat klanten eenvoudig apps kunnen installeren. Het is dus mogelijk om een App als Netflix op de Horizon mediabox te hebben. Het is nog niet duidelijk of deze binnenkort beschikbaar komt voor Horizon.

Chief Production Office Neil Hunt van Netflix heeft tegen Totaal TV gezegd dat Netflix op de Tivo-decoders van Virgin beschikbaar zijn vanwege oude afspraken die gemaakt zijn tijdens de overname door Liberty Global. Hunt vertelt verder dat Netflix beschikbaar moet komen op veel interactieve apparaten, hieronder valt de Horizon mediabox van Liberty Global ook onder. Netflix heeft momenteel al gesprekken met Liberty Global om de mogelijkheden te bespreken. Als Netflix voor de Horizon mediabox uitkomt zullen we dat op netflixplanet vermelden.

Heb je vragen of problemen met Netflix op je UPC Horizon mediabox? Maak dan even een topic aan op ons forum.