Netflix Samsung TV is een dienst waarmee je onbeperkt naar films en series kan kijken voor een vast bedrag per maand. Dit kan op verschillende apparaten als TV’s, laptops, tablets en mobiele telefoons. In dit bericht beschrijven we Netflix Samsung TV. Samsung heeft namelijk diverse Smart TV’s waarmee je gebruik kan maken van Netflix. 

Als je gebruik wilt maken van Netflix op een televisie van Samsung heb je een model nodig die voorzien is van het zogenaamde Smart TV. Smart TV is een soort van software die draait op de televisie, hierdoor is het mogelijk om gebruik te maken van verschillende applicaties via het internet. Netflix heeft zo’n applicatie beschikbaar waardoor je eenvoudig gebruik kan maken van Netflix op een Samsung televisie. Let wel op, niet elke televisie van Samsung ondersteund het. De kans is echter wel groot dat het mogelijk is als je een model hebt uit het jaar 2012 of nieuwer.

Netflix Samsung TV

Netflix Samsung TVWil je weten of jouw televisie Netflix Samsung TV ondersteund? Samsung heeft een lijst gemaakt met alle modellen die de Netflix app ondersteunen. Hierdoor kan je snel controleren of een bepaalde TV ondersteund wordt. Bekijk deze pagina om te controleren of jouw televisie Netflix ondersteund. Op deze pagina kan je zoeken op modelnummer van een TV of per jaar alle modellen zien.

Staat jouw Samsung televisie er niet bij? Dan ondersteund die helaas geen Netflix. Er zijn echter nog wel andere manieren om toch gebruik te maken van Netflix. Zo kan je gebruik maken van de Google Chromecast, dit is een klein apparaat die je op de HDMI poort van je televisie aansluit. Meer informatie? Kijk dan eens op de pagina Netflix Chromecast.

Netflix app installeren

Als je een televisie hebt die Netflix Samsung TVondersteund is in sommige gevallen de app al aanwezig. Je kunt hem dan simpel weg openen en je inloggegevens van je Netflix abonnement invullen. Staat de Netflix app nog niet op de televisie? Dan zal je hem eerst moeten installeren, dit is zo gedaan! Ga naar de app Samsung Apps. Daar kan je de applicatie van Netflix vinden in de lijst of via een zoekopdracht. Druk op de knop installeren om de Netflix app op jouw tv te installeren. Hierna kun je via Smart TV startscherm de applicatie openen en gebruiken.

Samsung TV kopen

Wil je een nieuwe televisie kopen die Netflix Samsung TV ondersteund? Dat is mogelijk. Via deze pagina kan je kijken welke televisiemodellen van Samsung de Netflix app ondersteunen. Wil je kijken welke televisies Samsung allemaal heeft? Kijk dan op deze pagina.