Netflix PS4Wil je graag gebruik maken van Netflix PS4? Dat kan! Netflix is namelijk als app beschikbaar voor de Playstation 4 van Sony. Hierdoor kan je via de Playstation 4 op je televisie naar films en series kijken via de streamingdienst. Heb je nog geen PS4? Je kunt hem kopen bij bol.com via deze link. Dan heb je hem het snelst in huis.

Netflix op de PS4 ondersteund de mogelijkheid om bepaalde content in Super HD te bekijken. Dit betekend dat het beeld materiaal net als normale HD in 1080p is, alleen wordt er bij Super HD minder gebruik gemaakt van compressie. Hierdoor is de kwaliteit een stuk hoger dan normale HD content.

In dit artikel leggen wij uit hoe je gebruik kan maken van Netflix op de PS4.Netflix PS4 installeren

Om Netflix PS4 te installeren dient de Playstation verbonden de zijn met het internet via een kabel of WiFi en ingelogd te zijn op PSN. Zodra je bent ingelogd kun je de volgende stappen volgen:

  1. Op het begin selecteer je TV & Video, druk dan de d-pad op de controller in.
  2. Selecteer Netflix en druk dan op de knop met het kruisje op je controller.
  3. Selecteer Download en druk wederom op de knop met het kruisje op je controller.  De download button zal dan vervangen worden door een voortgangsbalk. Zodra de download is voltooid krijg je een notificatie in het scherm. Netflix zal na het downloaden automatisch geïnstalleerd worden.
  4. Druk eenmaal op de PS button om terug te keren naar het TV & Video scherm.
  5. Nu kun je vanuit daar Netflix openen. Het is alleen mogelijk op Netflix te openen als je bent aangemeld op PSN.
  6. Als Netflix is geopend klik je op aanmelden. Vul daar de gegevens in van je Netflix abonnement.

Netflix PS4

Op bovenstaande screenshot zie je hoe de app eruit ziet op TV & Video gedeelte van de PS4. Kom je er niet uit of heb je nog vragen? Kom dan naar het Netlix Forum.