Netflix PS3Bekend met Netflix en heb je een Playstation 3? Dan zit je op deze pagina Netflix PS3 goed! Netflix is namelijk op veel platformen beschikbaar, waaronder de PS3 van Sony. In dit artikel gaan we je uit leggen hoe je Netflix in gebruik neemt op de Playstation 3.

Om te beginnen heb je een Netflix abonnement nodig. De inloggegevens daarvan dienen we namelijk in de app van Netflix in te vullen op de PS3.Netflix PS3 installeren

  1. De eerste stap voor Netflix PS3 is het installeren van Netflix. Om Netflix te installeren dient de Playstation 3 verbonden te zijn met het internet. Als dat het geval is log je in met jouw account op het Playstation Netwerk.
  2. Kies in de menu balk de optie TV / Videodiensten.
  3. In het beeld wordt het Netflix icoon getoond. Klik daarop om de Netflix download te starten. Tijdens het downloaden zal er een voortgangsbalk in beeld verschijnen.
  4. Nadat de download klaar is zal Netflix automatisch geïnstalleerd worden.
  5. Open Netflix, nu dien je de login gegevens van je Netflix account in te vullen.
  6. Nadat je bent ingelogd kan je kiezen welke Netflix gedeelte je wilt hebben op de Playstation. Je kunt kiezen tussen Netflix normaal en Netflix voor kinderen.

Netflix heeft zelf ook een video gemaakt waarin wordt uitgelegd wordt hoe je Netflix installeert. Ook legt de video uit hoe je Netflix kan gebruiken op de Playstation 3 en hoe je het dient te bedienen. Bekijk hieronder de video.

Heb je problemen met Netflix op de Playstation 3 of heb je nog vragen? Kom dan naar het Netflix Forum.