netflix nederlandNetflix Nederland, wat is het?

Sinds september 2013 is Netflix beschikbaar in Nederland. Maar wat is nou Netflix? Netflix is een Amerikaans bedrijf dat zich richt op online streaming diensten. Dit zijn diensten waarbij je door middel van internet video’s kan streamen, oftewel bekijken. Dit is te vergelijken met bijvoorbeeld YouTube. Waar YouTube zich richt op veelal zelf gemaakte filmpjes door mensen zelf ge-upload of filmpjes van muziek maatschappijen, richt Netflix zich op films en tv-series.

Netflix biedt vele verschillende films en tv-series aan. Vaak in full HD. Netflix Nederland biedt een selectie van films en tv-series aan, zowel Nederlandse als internationale films en series met ondertiteling. Deze films en series zijn dan op verschillende media onbeperkt te kijken voor elke gebruiker met een abonnement op Netflix. Voor meer informatie over de abonnementen kan je hier kijken.

Netflix biedt haar diensten aan op allerlei verschillende media. Zo kan je gebruik maken van de diensten op: PC, iPad, Android telefoon en tablet, iPhone, Ouya, Apple TV, game consoles en Smart TV.

Voor vragen, op- of aanmerkingen kan je terecht op ons forum!