Netflix inloggen

Wat leuk! Waarschijnlijk heb je sinds kort een Netflix abonnement afgesloten. Je wil nu vast graag weten hoe je op Netflix kan inloggen. Dat kan eenvoudig via de volgende link inloggen op Netflix.

Inloggen op Netflix lukt niet

Inloggen op Netflix

Via de website van Netflix zelf kan je eenvoudig inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord. Deze heb je aangemaakt tijdens het registeren. Lukt het op een of andere manier niet om in te loggen, dan kan je het beste gebruik maken van de wachtwoord vergeten functie. Je ontvangt dan een e-mail zodat je het wachtwoord opnieuw kan instellen. De wachtwoord vergeten link komt pas naar boven als je inlogt met een verkeerd wachtwoord. Het is ook mogelijk om via deze link het wachtwoord te resetten: Wachtwoord resetten.

Het is ook mogelijk om een nieuw wachtwoord te ontvangen per SMS bericht. Hiervoor dien je het telefoonnummer die gekoppeld is aan het Netflix account in te vullen.

E-mailadres vergeten van Netflix account

Weet je je e-mailadres of telefoonnummer niet meer van het Netflix account? Dat is vervelend! Je kunt dan niet zo het wachtwoord resetten. Om toch achter het e-mailadres te komen heeft Netflix een pagina om het account te achterhalen. Om dit te doen ga je naar de normale pagina om het wachtwoord te herstellen. Onderin de pagina staat een link met de tekst Ik weet mijn e-mailadres of telefoonnummer niet meer. Hierna krijg je een nieuw formulier, vul deze in zodat Netflix het account kan opzoeken. Hiervoor dien je wel het rekeningnummer op te geven. Het rekeningnummer die je dient in te vullen is waarmee je ook maandelijks aan Netflix betaald. 

Als het alsnog niet lukt om in te loggen of het wachtwoord te herstellen kan je contact opnemen met Netflix. Waarschijnlijk kunnen ze op basis van je gegevens het account nog vinden. Via de Help pagina van Netflix kan je contact opnemen via een live chat of de e-mail. Klik hier voor de help pagina van Netflix.