Wil je graag op Netflix inloggen? In dit artikel leggen wij kort uit hoe je snel kan inloggen op Netflix en wat het inhoud. Om in te loggen op de streamingdienst heb je eerst een account nodig. Heb je die nog niet? Kijk dan snel op de pagina Netflix aanmelden. Als je een account hebt kun je via de website van Netflix zelf inloggen. Dit kan via deze link.

 

Wat is Netflix?

Netflix is een streamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand onbeperkt naar films en series kan kijken. De dienst werkt wel via internet, daardoor zal het alleen werken als je verbonden ben met internet. Momenteel heeft Netflix verschillende abonnementen. Het goedkoopste abonnement beschikt bijvoorbeeld niet over HD en kan je maar op 1 scherm kijken. Wil je graag HD? dan heb je een duurder abonement nodig, je kunt dan ook tegelijk op twee schermen kijken. Hierdoor kan je je Netflix account delen met familie of een vriend. Wil je weten welke films en series er allemaal beschikbaar zijn? Kijk dan eens op de pagina Netflix aanbod.

Films en series kijken

Netflix ondersteund vele verschillende apparaten. Zo is het mogelijk om op je laptop via je webbrowser te kijken of via je telefoon. Wil je graag op je TV kijken? Dan zijn er weer verschillende mogelijkheden. Zo hebben de nieuwere TV’s standaard een Netflix applicatie geinstalleerd. Heeft je TV dat niet? Dan kan je altijd nog gebruik maken van een Chromecast of een Apple TV.

Netflix inloggen

Netflix inloggen problemen

Heb je problemen om in te loggen op Netflix? Maak dan even een topic aan in ons forum. Dan kunnen we je helpen om het probleem op te lossen.