Netflix is een online streamingdienst. Je kunt voor een vaste prijs per maand onbeperkt naar films en series kijken op verschillende apparaten. Zo ondersteund Netflix ook diverse consoles. Die consoles zijn vaak al gekoppeld met een televisie. Hierdoor kan je eenvoudig films en series van Netflix op je televisie kijken. Dat is vooral handig als je televisie zelf Netflix niet ondersteund. Op deze pagina staan de consoles die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn en waarop Netflix werkt. Voor de meeste consoles hebben we ook een korte handleiding beschikbaar waarin beschreven staat hoe je Netflix op de console kan krijgen.

Playstation 4 (PS4)

Netflix PS4De Playstation 4 van Sony is hun nieuwste console die eind 2013 is uitgebracht. De console is geschikt voor Netflix en ondersteund zelfs Super HD. Daardoor kan je de films en series kijken in de beste kwaliteit. Voor de Playstation 4 hebben we een korte handleiding beschikbaar op de pagina Netflix PS4.


Playstation 3 (PS3)

Netflix Playstation 3De Playstation 3 is uitgebracht in 2005 en momenteel veel verkocht. Hierdoor is de kans groot dat je over een Playstation 3 beschikt. Hierdoor kan je snel over Netflix beschikking op je televisie. Ook als je televisie het niet ondersteund, de Playstation 3 heeft namelijk een Netflix app beschikbaar. Bekijk hier de handleiding van Netflix op de Playstation 3.