Netflix brengt in 2015 acht nieuwe series uit

Netflix heeft bekend gemaakt in 2015 met acht nieuwe eigen series te komen. De series worden exclusief voor Netflix klanten uitgebracht voor alle landen.

Niet geheel onverwacht komt Netflix volgend jaar met acht nieuwe eigen series. De twee series Orange is the New Black en House of Cards doen het namelijk al tijden goed op de streamingdienst. Hierdoor wil Netflix meer eigen series gaan aanbieden, dit komt mede ook door de nieuwe dienst HBO GO van HBO.

Netflix heeft wat informatie vrijgeven over de nieuwe series. Er zitten twee series bij die gaan over superhelden van Marvel. Een andere nieuwe mysterieuze serie lijkt op de bekende serie Lost, in deze nieuwe serie speelt zeker al een Lost-acteur mee.

Van een nieuwe serie: Bloodline is al bekend dat die in maart beschikbaar komt. Bloodline is een serie die gaat over vijf broers en zussen. Tussen de broers en zussen is een ruzie gaande omdat een van hun geheimen wilt bekend maken over hun allemaal. Bekijk hier op YouTube een teaser van de serie. Ook wordt de komedieserie The Unbreakable Kimmy Scott verwacht in dezelfde maand. De serie gaat over een vrouw die is ontsnapt van een of andere cult en haar leven weer oppakt in New York City. De derde serie, Daredevil, komt uit in Mei. Deze serie gaat over een blinde superheld en advocaat uit het Marvel-universum.

De overige series die uitgebracht worden in 2015 staan hieronder, hiervan is nog geen specifieke releasedatum bekend.

  • A.K.A Jessica Jones (Voormalige Marvel superheldin die nu detective is)
  • Between (Wereld waar mensen die ouder dan 21 jaar zijn overlijden aan een ziekte)
  • Grace en Frankie (Komedie serie over twee vrouwen die hun man kwijtraken)
  • Sense8 (Mysterieuze Lost-achtige serie met personen die telepatisch eigenschappen hebben)