Wil je graag gebruik maken van Netflix Apple TV? Dat kan! De Apple TV werkt perfect samen met de Netflix applicatie, hierdoor kun je zorgeloos onbeperkt naar films en series kijken in HD kwaliteit. Het enige wat je nodig hebt is een Apple TV en een Netflix abonnement. De Apple TV is vooral handig als je eigen televisie de App van Netflix niet ondersteund. Het apparaat is zeer klein. Wil je weten welk aanbod Netflix heeft? Kijk dan op de pagina Netflix aanbod.

De Apple TV is uitermate geschikt om Netflix te kijken op elke televisie. Daarnaast zitten er nog andere leuke features bij als het streamen van het beeld van je iPhone of iPad naar de Apple TV.
Je koopt de nieuwste Apple TV hier vanaf € 175

Apple heeft een klein apparaat gemaakt (Apple TV) waarmee het mogelijk is om video en audio te streamen vanaf het netwerk. Daarnaast is de Apple TV voorzien van diverse Apps, een hiervan is Netflix. Via deze App is het mogelijk om alles te bekijken wat op Netflix beschikbaar is in Nederland.

Hoe maak ik gebruik van Netflix Apple TV?

Als je jouw Apple TV opstart krijg je het startscherm te zien. Nu zie je in het overzicht gelijk al de rode knop voor Netflix.

Netflix Apple TV

Klik de Netflix App aan. Nu kan je gebruik maken van Netflix Apple TV