netflix androidNetflix Android, in september 2013 is in Nederland de film streaming dienst Netflix geopend. Met Netflix is het mogelijk om tegen een maandelijks bedrag onbeperkt films en series te bekijken, het volgende Netflix aanbod. Omdat Netflix beschikbaar is op allerlei verschillende apparaten is het mogelijk om overal in huis en onderweg gebruik te maken van de dienst. Op deze pagina wordt beschreven hoe Netflix te gebruiken is in combinatie met een Android telefoon. Dit is mogelijk voor elke telefoon die op android draait en toegang heeft tot het internet. Hiervoor is alleen een account nodig bij Netflix en toegang tot Google Play.

 


Netflix Android

Screenshot_2013-09-16-10-27-45Om gebruik te kunnen maken van Netflix Android op een Android apparaat heb je allereerst een Netflix abonnement nodig. Meer informatie hierover vind je op de pagina over Netflix abonnementen.

Netflix Android installeren

Als eerst dient u op uw apparaat de Netflix app voor Android te installeren. Dit kan door hier te klikken of door op je apparaat naar Google Play te gaan. Vervolgens installeer je de app genaamd “Netflix”.

Na de installatie zal de Netflix app zich tussen je apps bevinden. Open de app. Bij de eerste keer openen verschijnt er een login scherm. Hier log je in met je eerder aangemaakte Netflix account. Na het inloggen opent Netflix zich en kan je onbeperkt films kijken. Door middel van de zoekfunctie kan je uw favoriete film of serie zoeken, ook geeft Netflix verschillende suggesties op basis van Facebook, Netflix statistieken en je eigen voorkeuren.

Nu kan je onbeperkt kijken naar je favoriete films en series door ze te streamen op je Android apparaat. Het is ook mogelijk om Netflix te installeren op je Smart TV of game console.

Mocht je nog vragen hebben of er niet helemaal uitkomen, dan kan je een kijkje nemen op ons forum of daar een berichtje achterlaten. Wij zullen je dan zo spoedig mogelijk helpen.