Met een Netflix abonnement kan je voor een vast bedrag per maand onbeperkt naar duizenden films en series kijken. De dienst is in oktober 2013 gestart in Nederland en heeft al een groot aanbod, hiervoor kun je terecht op de pagina Netflix aanbod. Netflix is begonnen met een abonnement voor € 7,99 per maand. Hiervoor kan je onbeperkt films en series kijken op maximaal twee schermen tegelijk, bekijk eens het Netflix aanbod. Meer weten over Series op Netflix? Kijk dan even op de pagina Netflix series.

 

Netflix abonnement

Sinds 1 januari 2014 heeft Netflix meerdere abonnementen beschikbaar. Het goedkoopste abonnement kost € 6,99 per maand en hiermee kan je maximaal op 1 scherm tegelijk kijken, HD kwaliteit is niet mogelijk. Het tweede abonnement kost € 7,99 per maand en bied wel HD kwaliteit en de mogelijkheid om op twee schermen tegelijk te kijken. Het derde abonnement is geschikt voor gebruikers die op meerdere apparaten tegelijk Netflix willen gebruiken, bij dit abonnement kan je tegelijk kijken op vier schermen. Dit maakt het abonnement geschikt om te nemen met vrienden en het Netflix account te delen. De kosten hiervoor zijn € 11,99 per maand.

 

Netflix Abonnement

Netflix abonnement betalen

De abonnementen kan je betalen via iDeal of Creditcard. Het maandelijkse bedrag zal automatisch elke maand worden afgeschreven.