Sinds september 2013 is het mogelijk om Netflix te gebruiken in Nederland. Netflix kun je op veel verschillende apparaten gebruiken zoals op TV via een Smart TVApple TV of Chromecast. Voordat je Netflix kan gebruiken op een van deze apparaten dien je eerst aan te melden voor de streamingdienst. Netflix aanmelden doe je snel een eenvoudig. Hoe werkt dit? En waaruit kan ik kiezen? Dat lees je hieronder.

 

Netflix aanmelden

Netflix aanmeldenJe wilt dus bij Netflix aanmelden en genieten van de leukste films en series? Dan dien je als eerst naar de website van Netflix te gaan. Via de website van Netflix Nederland is het mogelijk om een account aan te maken voor de streamingdienst. Op de website klik je op de grote blauw button met Start je gratis maand. Hierna heeft Netflix Nederland drie verschillende abonnement voor jou waar je uit kan kiezen. Dit zijn: Basic, Standaard en Premium. Hieronder staat in het kort vermeld wat de verschillende tussen.

Netflix abonnementen

Bij Netflix aanmelden heb je dus de keuzes tussen verschillende abonnementen. Het standaard abonnement wordt het meest gekozen. Dit omdat dit abonnement HD weergave mogelijk maakt. Heb je een Ultra HD TV? Dan heb je een Premium abonnement nodig, let wel op: nog niet zoveel is op Netflix beschikbaar in Ultra HD.

 

Netflix aanmeldenWil je alles lezen over de verschillen tussen deze abonnementen? Kijk dan even op de pagina Netflix abonnementen.

Nadat je een abonnement hebt geselecteerd kun je een account aanmaken. Hier krijg je ook weer de mogelijkheid om het account aan te maken met Facebook. Wil je dat niet? Vul dan links je e-mailadres en een wachtwoord in. Vervolgens kom je op de pagina om een betalingsmethode te kiezen.

Netflix betaalmethodes

Netflix aanmeldenbij het aanmelden voor Netflix heb je de keuze uit verschillende betaalmethodes waaronder het bekende iDeal. Bij alle betaalmethodes wordt het verschuldigde bedrag overgemaakt naar Netflix. Het is niet mogelijk om gebruik te maken van de 1 maand proefperiode zonder het koppelen van een betaalmethode. Wil je dus niet betalen? Dan dien je zelf het abonnement op tijd op te zeggen. Hoe dit moet? Dat lees je in het artikel Netflix opzeggen.

Aangemeld? Wat nu

Nadat jij je hebt aangemeld kan je met Netflix aan de slag. Het werkt direct. Op Netflixplanet.nl is veel informatie te vinden over het gebruik van Netflix op verschillende apparaten. Heb je een televisie en wil je daarop Netflix kijken? Neem dan een kijke op de pagina Netflix op TV. Daar staat uitgelegd welke mogelijkheden er zijn om Netflix te kijken op jouw TV. Wil je weten wat er allemaal op Netflix aanwezig is? Op de pagina Netflix aanbod staan alle films en series die beschikbaar zijn in Nederland. Je kunt daarnaast ook filteren op genres, jaar van verschijning en IMDB score.