Netflix zorgt ervoor dat jij onbeperkt naar de beste en leukste films en series kan kijken voor een laag bedrag per maand. Het grote voordeel van deze dienst is dat het beschikbaar is op Smart TV’s, computers, consoles, tablets en mobiele telefoons. Jij hebt dus vast een van deze apparaten waardoor je ook gebruik kan maken van deze geweldige dienst! Het Netflix aanbod in Nederland wordt snel uitgebreid met films in alle genres, hierdoor vind je zeker veel films die bij jou passen.

Het Netflix aanbod is per land verschillend, dit komt omdat Netflix de rechten moet kopen voor de films per land. Als Netflix veel klanten heeft in een bepaald land zal het aanbod ook sneller groeien. De dienst kost in Nederland € 7,99 per maand en hiervoor mag je onbeperkt films en series kijken op twee apparaten tegelijk. Er is ook de mogelijkheid om Netflix gratis één maand te gebruiken.

Het Netflix Aanbod in Nederland

Netflix is sinds oktober 2013 begonnen met de streamingdienst in Nederland, hierdoor is het aanbod van films en series nog niet zo groot als in andere landen. Het Netflix aanbod in is al aardig gegroeid de laatste tijd. Zo zijn er al meer dan duizend films beschikbaar waarvan de meeste ook nog in HD kwaliteit zijn. Verder zijn er ook veel bekende series te vinden op Netflix als Breaking Bad of House of Cards.

Voor het complete aanbod van Netflix in Nederland kan je terecht op de pagina Netflix Aanbod.

Helaas staan er weinig echt nieuwe films op Netflix. Films die in de bioscoop te zien zijn of via diensten als Pathé Thuis of Videoland zul je ook niet aantreffen in het aanbod. Maar nadat ook die films een tijd ouder zijn zullen ze op Netflix komen. Bij Pathé thuis of Videoland bepaald je vaak rond de € 5 euro per film tegen € 7,99 voor onbeperkt films en series op Netflix.

Je hoeft niet bang te zijn dat het aanbod weinig is op Netflix. De dienst geeft op basis van eerder bekeken films en series automatisch andere films aan die mogelijk leuk zijn voor je. Het is zelfs mogelijk om te zien welke films en series je vrienden hebben gezien.

Netflix aanbod Series

Netflix maakt het ook mogelijk om naar complete series te kijken. Dit werkt prettig aangezien Netflix precies onthoudt bij welke aflevering je gebleven bent, ook op verschillende apparaten. Grote bekende series als Breaking Bad, Suits en House of Cards zijn beschikbaar. Let wel op dat Netflix voor sommige series niet alle seizoenen beschikbaar heeft, die worden namelijk regelmatig toegevoegd.

Wil je weten welke series Netflix allemaal al beschikbaar heeft? Kijk dan op de Netflix aanbod series pagina.

Nederlandse films

Netflix heeft voor de Nederlandse markt ook veel Nederlandse films beschikbaar gemaakt.

Netflix aanbod