Netflix gratis account

Belgische omroep VRT gaat samenwerken met Netflix

In België gaat de openbare omroep VRT samen werken met de streamingdienst Netlix. Dit heeft de algemeen manager, Jean Philip De Tender, van VRT bekend gemaakt. 

Netflix zal snel gelanceerd worden in België. Vanaf dat moment is het mogelijk voor alle inwoners van België om zich aan te melden van door streaming dienst. Netflix zal ook in België werken met het bekende concept; het aanbieden van onbeperkt kijken naar films en series voor een vast bedrag per maand.

Door de samenwerking zullen er in België zes VRT-programma’s te bekijken zijn via Netflix. De algemeen manager gaf aan dat daar in de toekomst nog meer programma’s kunnen bijkomen. VRT heeft gekozen voor de samenwerking met Netflix doordat het kijkgedrag van mensen flink veranderd. Die willen namelijk content kijken wanneer en waar ze dat zelf willen.

Het is niet bekend hoeveel Netflix heeft betaald aan VRT voor de programma’s. Wel is bekend dat het geld ook gaat naar de makers van de programma’s. Ook zal er met het geld geïnvesteerd worden in het bedenken en maken van nieuwe programma’s.